Gevulde Paprika met Surinaams gehakt is een gerecht dat snel is klaar te maken. Bovendien smaakt het verrassend anders en dus bijzonder lekker.
Eventueel is het lekker om rijst of een rijstgerecht erbij te serveren, of wat gekookte witte rijst door het Surinaamse gehakt te mengen.
Ook lekker bij een fruitsalade.
De oven voor verwarmen op 200 gaden.
Ui en knoflook schoonmaken en snipperen.
Tomaat in kleine stukjes snijden.
De olie in een koekenpan verwarmen en hierin stukjes ui en knoflook aanfruiten.
Verkruimel het maggiblokje en voeg deze na 2 minuten fruiten aan ui en knoflook toe. Voeg ook wat peper, en de stukjes tomaat toe.
Na 1 minuut het gehakt toevoegen en rul bakken.
Soja toevoegen, de ketjap, en de laurierblaadjes.
Nog 5 minuten laten sudderen.
Maak de paprika’s schoon en verwijder zaad en zaadlijsten. Plaats de paprika alvast in een ovenschaal.
Haal de laurierblaadjes eruit en vul de paprika’s.
Strooi ruim geraspte kaas over de paprika’s en plaats d ovenschaal gedurende 20 minuten in het midden van de oven.
Gefrituurde jalapeños met cheddar is een van oorsprong Amerikaans gerecht, waarbij de jalapeños gevuld worden…
Gevulde paprika met tonijn en ansjovis is een gerecht waarin de twee soorten vis uitstekend…
Gevulde paprika uit de oven is snel te maken, heeft diverse smaken in zich, en…
Gevulde Paprika met Spinazie en Geitenkaas is een recept waar je een heerlijke combinatie kunt…
Italiaans gevulde Paprika is een gerecht dat je misschien niet in de Italiaanse keuken zou…
Gevulde paprika met broccoli en zalm, is een gerecht dat diverse smaken weet te combineren,…