Gevulde paprika met tonijn en ansjovis is een gerecht waarin de twee soorten vis uitstekend samengaan met de smaak van de paprika.
Lekker, gezond, maar toch hartig. Eigenlijk zijn er ook niet zo heel veel verschillende recepten waar je de beide soorten vis in kunt gebruiken.
De paprika’s kun je over de lengte halveren, maar ook gewoon traditioneel allleen de kop er af snijden.
De ansjovisfilets kun je ook uit blik gebruiken.
De oven voor verwarmen op 200 graden
Snij de paprika zoals je dat wilt, en verwijder zaad en zaadlijsten.
Snij de ansjovis in stukjes, en doe deze alvast in een kom.
Maak de knoflook schoon en pers deze boven de kom uit.
Maak de sjalotjes schoon en snipper de sjalotten. Ook in de kom doen.
Laat de tonijn uitlekken en maak deze met een vork wat losser. Doe de tonijn, de mayonaise, en wat peper en zout bij de rest van de vulling in de kom. Meng dit nog even goed door elkaar.
Vul de paprika’s met het mengsel en plaats de paprika’s in een ovenschaal.
Strooi er wat geraspte kaas over en plaats vervolgens de ovenschaal in de oven gedurende ongeveer 20 minuten.
Gefrituurde jalapeños met cheddar is een van oorsprong Amerikaans gerecht, waarbij de jalapeños gevuld worden…
Gevulde Paprika met Surinaams gehakt is een gerecht dat snel is klaar te maken. Bovendien…
Gevulde paprika uit de oven is snel te maken, heeft diverse smaken in zich, en…
Gevulde Paprika met Spinazie en Geitenkaas is een recept waar je een heerlijke combinatie kunt…
Italiaans gevulde Paprika is een gerecht dat je misschien niet in de Italiaanse keuken zou…
Gevulde paprika met broccoli en zalm, is een gerecht dat diverse smaken weet te combineren,…